منتظر صلواتی نمی خواهیم

 

“15 روز تا نیمه ی شعبان مانده 15 تا صلوات به نیت ظهور آقا بفرست و این پیامک رو برای 15 نفر هم ارسال کن”
ارسال پیامک هایی با مضمون فوق چند سالیست که در نزدیکی های نیمه‌ی شعبان در بین قشر ارزشی رواج یافته. کسی منکر فضیلت صلوات و نیت خیر عاملان چنین طرح هایی که گاها طرح چندین میلیونی صلوات را سازماندهی و عملی می‌کنند نیست. اما یک سوال؟!

آیا تعجیل در فرج مولا با بالارفتن آمار صلوات محقق می شود؟یعنی ما منتظر صلواتی هستیم!

اگر این چنین است چرا علما اعلام در طول قرون این امر مهم را اعلان نفرموده‌اند؟

آیا مقدور نبود که مثلا حضرت امام خمینی “ره “با آن نفوذ و اقتدار و محبوبیتی که داشتند، روزی را تعیین می‌نمودند و همه‌ی مسلمین را ملزم می‌نمودند با فرستادن چندین هزار صلوات، طرح عظیم و میلیاردی صلوات جهت تعجیل در فرج آقا را اجرا نمایند؟ 


به نظر می‌رسد پرداختن به امور مستحبی و تقدم مفاتیح الجنان بر قرآن در نزد برخی از ما شیعیان عامل مهجوریت قرآن و بازماندن از وظایف اصلی گردیده. وظیفه‌ی جامعه‌ی منتظر مصلح؛ پرورش عقول و بالابردن معرفت مردم است زیرا وقتی حضرت حجت ظهور نمایند پیش از هر امری عقول مردم را کامل می‌نمایند و سپس اقدامات اصلاحی خود را آغاز می‌نمایند و تا عقول مردم به مرحله‌ای از پختگی نرسد و برخی نقائص برطرف نشود ظهور غیر ممکن می‌نماید.


آسیب های فراوانی که به خاطر غفلت علما در تبیین درست فرهنگ انتظار و جریان قوی دشمنان به مهدویت ضربه زده نیاز به توجه و رسیدگی ویژه دارد. غلبه‌ی مسائل احساسی بر مسائل معرفتی، تقدم مسائل فرعی بر مسائل اصلی(مانند این که آیا حضرت مهدی عج همسر و فرزندانی دارند ؟حضرت در کجا زندگی می‌کنند؟و…) ملاقات گرایی و ارتباط با امام زمان «عج »تطبیق مصداقی شخصیت های آخرالزمان(مثل دجال و سفیانی و سید خراسانی و…)توقیت و تعیین وقت ظهور و افراط در نشان دادن چهره‌ی خشن و یا پر مهر حضرت و…همگی مباحث انحرافی و غیر ضروری هستند که متاسفانه در بین مردم جا افتاده! 


پایین بودن سطح فکری عموم مردم و عدم شناخت جایگاه والای حضرت حجت عامل تشدید این انحراف گردیده. با مروری دراحادیث مختلف مهدویت متوجه دوری جامعهی ‌امروزی از فرهنگ انتظار می‌شویم.به عنوان مثال در حدیثی از امام صادق علیه السلام آمده است”فإن أحب الأعمال إلى الله عزوجل انتظار الفرج“{منبع: الخصال :ج 2 ص 610} تعمق در این حدیث نشان می‌دهد، انتظاری که محبوب‌ترین اعمال شمرده شده، با دست روی دست گذاشتن و دعا کردن محقق نمی‌شود بلکه انتظار امریست فعلی{توجه بفرمایید که در حدیث گفته شده:احب الاعمال} یعنی فرد منتظر باید مرد عمل باشد! منتظر یعنی معترض.زیرا منتظر به شرایط موجود معترض است و خواهان تغییر شرایط و آماده کردن زمینه‌ی ظهور حضرت حجت می‌باشد.اما در جامعه‌ی ما عملگرایی تا چه حد مقبول است؟

کمک به اصلاح وضعیت فکری و فرهنگی جامعه چقدر مورد توجه است؟

آیا جامعه ی ما نشانه های جامعه‌ی منتظر را دارد؟
مسئله‌ی منجی آخرالزمان در همه‌ی ادیان پذیرفته شده و مختص عقاید شیعه نیست ولی فرق منجی شیعه با منجی دیگر ادیان دراین است که منجی شیعه با اعمال و رفتار مردم ارتباط دارد و ظهورش منوط به اعمال مردم است که همین امر انگیزه‌ای را در بین منتظران ایجاد می‌کند که با تصحیح اعمال خود زمینه‌ی ظهور حضرتش را فراهم نمایند؛ اما منجی دیگر ادیان جمود گرفته و ارتباطی با دنیای موجود ندارد. دشمنان شیعه با علم به این مسئله کوشش می‌نمایند تا با ترویج عقاید انحرافی و در حاشیه قرار دادن حضرت ولیعصر«عج »، مهدی موهوم را جایگزین مهدی موعود«عج «نمایند.


 از آنجایی که معرفت عموم جامعه نسبت به حضرت، نسبتا سطحی است، لذا سریع در دام توطئه‌های دشمنان می‌افتند.در این بین عده‌ای سود جو با ادعای مهدویت اعتقادات مردم را به بازی می‌گیرند و با سوء استفاده‌های مالی و اخلاقی و … باعث وهن مهدویت می‌شوند. عده‌ای با ترویج مسائل خرافی و چله نشینی و مشغول کردن مردم بر مداومت بر اوراد و اذکار خاص فرصت اندیشیدن و مطالعه و آگاهی را از مردم می‌گیرند و عده‌ای با خرق عادت و انجام کارهای محیر العقول ذهن گروهی را مسحور خود می‌کنند و بساط مراد و مریدی راه می اندازند و…


و این گونه می‌شود که می بینیم در حدیث آمده در آخرالزمان حفظ ایمان سخت تر از نگه داشتن ذغال داغ بر دست،خواهد بود! در پایان باری دگر یادآوری می شود که دعا و صلوات جهت تعجیل فرج امری پسندیده و مقبول می‌باشد اما زمانی این امور زیباتر می‌شوند که با اصلاح اعمال و زمینه سازی عملی در جامعه برای امر فرج توام گردند.
خداوندا در عصری هستیم که نبی نداریم، دشمنان زیاد، فتنه‌ها زیادتر و یاران اندک! ولی فقیه زمانمان چون علی علیه السلام مظلوم است.اَللهُم اکشِف هذِه الغُمّةَ عَن هذه الاُمّة بِظُهورِه وَ عَجِّل لَنا ظُهورَه اِنَّهُم یَرَونَه بَعیدا وَ نَراهُ قَریبا بِرَحمَتِکَ یَا اَرحَم الراحِمین…

 باید گفت: امروز مهدی آل محمد همچون جد شهیدش امام حسین علیه السلام که فرمود آیا کسی هست مرا یاری کند، یارانی از نسل قاسم سلیمانی، حججی‌ها می‌طلبد.کسانی مانند مدافعان سلامت می خواهد، تولید کنندگان ملی می خواهد، مسئولین خدا ترس می خواهد.

رامیان

پ.ن.1: همگی بنابراین توصیه راس  ساعت 11 شب نیمه ی شعبان دعای فرج بخوانیم و از خداوند مهربان ظهوراین وجود نازنین را بخواهیم.
پ.ن.۲: کاش دوستان وبلاگ نویس دراین ایام بیشتر از مهدویت بنویسند و در حد وسع خود روشنگری نمایند!

 

 

موضوعات: فرهنگی  لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(2)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
2 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)
نظر از: پیشوای مسیح [عضو] 
5 stars

عالی بود

1400/01/07 @ 09:17
پاسخ از: محمدی [عضو] 

متشکرم

1400/01/07 @ 17:59
نظر از: ترنم گل [عضو] 
5 stars

موید باشید.تا آخر شعبان برای عفو وبخشش یگدیگر از خدای سبحان استمداد بخواهیم امید است مقبول شود.

1395/02/20 @ 14:27
پاسخ از: محمدی [عضو] 

متشکرم برای ظهور دعاکنید

1399/01/09 @ 01:09
نظر از: خادم المهدی [عضو] 

سلام تاثیر گزار بود خیلی متشکرم

1395/02/20 @ 12:21
پاسخ از: محمدی [عضو] 

برای ظهور دعا کنید

1399/01/09 @ 01:10
نظر از: ميرزايي [عضو] 

واقعامفیدبوداستفاده کردیم.خداقوت

1395/02/20 @ 11:19
پاسخ از: محمدی [عضو] 

برای ظهور کار کنید

1399/01/09 @ 01:11
نظر از: پشتیبانی کوثر بلاگ [عضو] 

با سلام و احترام
ضمن تشکر و تبریک اعیاد شعبانیه
مطلب شما در منتخب ها درج گردید.
موفق باشید
————-
http://farakhan.kowsarblog.ir/vahdat

1395/02/20 @ 01:35
پاسخ از: محمدی [عضو] 

آجرک الله

1399/01/09 @ 01:11
نظر از: araz [بازدید کننده]   

سلام . التماس دعا
تصادفی سایتتان را دیدم خیلی خوب بود از مطلبتان در سایت خودم استفاده کردم . بعد از این مطالبتان را میخوانم .موفق باشید

1391/03/22 @ 08:56
پاسخ از: محمدی [عضو] 

خوش آمدید

1399/01/09 @ 01:16
نظر از: موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) [عضو] 

استاد سیدعلی‌اکبر حسینی:
زن و شوهری منزل ما آمده بودند و اختلاف داشتند. خانم ادعا می‌کرد که این آقا هر شب که به خانه می‌آید، سه، چهار تا هوو برای من می‌آورد. گفتم: چه طور، این هوو کیست؟! گفت: روزنامه! این آقا وارد می‌شود،‌ من می‌گویم: سلام،‌ بچه‌ها می‌گویند: سلام، این آقا روی روزنامه می‌افتد. پسرش می‌آید از او سؤال کند، می‌گوید: گوشم با تو است بگو، اما چشم و دلش به روزنامه است…
انس مرد به خانواده، هم باید با دل باشد، هم با چشم و هم با گوش. این‌که بگوید: گوشم با تو است، اما دلم با این روزنامه و اخبار است آن‌وقت، روزنامه هووی خانم و خانواده می‌شود.
فرزندان و پدر و مادر همه نیاز دارند تا به یکدیگر توجه عمیق قلبی داشته باشند که آن لبخند و نگاه ظاهری از آن توجه قلبی برخاسته باشد. این توجه با گفت‌وگو آغاز می‌شود. شما وقتی نماز امام زمان(عج) می‌خوانید، «ایاک‌نعبدو ایاک‌نستعین» را تکرار می‌کنید، این ذکر کم‌کم موجب انس و الفت با پروردگار متعال می‌شود.
یکی از موانع انس، همین ابزارهایی است که ما را از هم جدا می‌کند. گاهی ما در خانه هستیم، اما به جای این‌که روبه‌روی هم بنشینیم، همه رو به تلویزیون هستیم. غذا را خانم تهیه کرده‌اند، به جای این‌که شما از غذاهای خوشمزه او تعریف کنید و شکر خدا کنید، غذا را می‌جویید و نگاهتان به تلویزیون است. لذت ارتباط برقرار نمی‌شود. «ما جعل‌الله لرجل من قلبین فی جوفه؛ خدا دو تا دل به یک آدم نداده است.» اگر دلت آن‌جا است، این‌جا نیست و این موجب گسستگی دل‌ها می‌شود، و گسستگی دل‌ها گسستگی روش‌ها را پیش می‌آورد و روش‌ها وقتی متفاوت شد، اختلاف ایجاد می‌شود و بر عکس، وقتی در دل‌ها پیوستگی ایجاد شد، اعتماد، هم‌سویی و هم‌گرایی ایجاد می‌شود.

1391/03/21 @ 12:13
پاسخ از: محمدی [عضو] 

ممنونم

1399/01/09 @ 01:15
نظر از: الزهراء(سلام الله علیها) [عضو] 

ارباب زمین امیر مریخ بیا/تا نخل ستم برکنی از بیخ بیا/ از قول همه منتظران می گویم/ ای پیرترین جوان تاریخ بیا… اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون از مطلب خوبتون موفق باشید

1391/03/20 @ 10:11
پاسخ از: محمدی [عضو] 

ممنونم

1399/01/09 @ 01:07


فرم در حال بارگذاری ...